miercuri, 22 august 2012

Tarabă cu sentimente .

Azi am încercat să zâmbesc . Nu știu dacă am păcălit pe careva . Știu doar că a fost un zâmbet amar , un zâmbet trist , un zâmbet plângăcios . 
Sunt zile în care mă simt pierdută , mă simt copilă cu prea multe vise și lacrimi . Deseori plân
g pentru că nu reușesc și vreau să strig atât de tare , să mă îmbrățișeze cineva și să îmi spună că există o soluție . Sunt zile în care nu vreau să mai caut soluții , vreau ca viața să ia deciziile pentru mine iar eu să zac tolănită citind o carte .
Sunt zile în care mă simt puturoasă . Zile în care aș plânge cu o cutie de înghețată între brațe , sperând că lacrimile îmi vor șterge dubiile . M-am considerat întotdeauna o femeie complicată . Râd și după două secunde mă dau de ceasul morții pentru că îmi amintesc ce am greșit și ce am pierd . Se mai întâmplă să fiu și pesimistă . Atunci chiar că trebuie să-mi stai departe . Văd negru unde este roșu , gri unde este albastru , lacrimi unde este iubire , dezamăgire unde este prietenie și așa mai departe . 

Sunt zile în care mai bine stau departe de oglindă . Fiecare defect , chiar și cel care nu există , provoacă dezamăgire . Îmi critic viața , alegerile , rochia prea lungă , rujul prea aprins , cămășile lui necălcate pentru că am fost puturoasă , aragazul nespălat , rufele neîntinse și plâng . Plâng pentru că câteodată nu mai pot și am nevoie de susținere . Da , o vorbă dulce . El știe să mă ridice atunci când devin o frunze ce cade încet , dansând în aer , la pământ . Cred că este magician sau sunt eu prea îndrăgostită pentru că îi sunt de ajuns două brațe pentru a mă ridica în aer și a-mi da putere pentru a merge înainte . 

Un comentariu :

  1. Chiar daca uneori ajungem in situatii mai putin placute, este foarte important sã stim cã cineva ne este aproape, sã ne sustinã, sã ne umple sufletul de bucurie cu o imbratisare, un zámbet, un sãrut... cu o mána care ne ajuta sa ne ridicãm si sã ne dea puterea de a merge mai departe... cá de mult conteazã...

    RăspundețiȘtergere

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie