vineri, 23 noiembrie 2012

Este o lună magică, o lună pentru iubire și bunătate! 
De ce nu reușim să ne bucurăm de familie și oameni dragi în fiecare zi? De ce avem nevoie de o zi anume pentru a vizita străbunicii, pentru a ne bucura de cei dragi, pentru a ne răsfăța, pentru a petrece mai mult timp acasă?
De ce iubim Crăciunul? Iubesc Crăciunul pentru că-mi umple sufletul cu speranță, pentru că sărbătoresc nașterea Mântuitorului, pentru că mă simt om și încerc să uit de tot ce este urât pentru a-mi amin

ti încă o dată cât sunt de norocoasă. Pentru că am o familie, pentru că sunt iubită, pentru că Dumnezeu îmi apără sănătătea și mă ferește de probleme care nu se pot rezolva.
Îmi amintesc cum era când eram copil: Crăciunul însemna cadouri, vacanță, timp pentru jucării și timp lângă părinți. Întotdeauna am făcut bradul cu sora mea și era totul atât de distractiv.
Deși nu mai suntem copii, inocența rămâne ascunsă printre globulețe și hârtie pentru cadouri. Deși suntem îndrăgostiți sau părinți, trebuie să ne bucurăm de frumusețea acestor sărbători.
A sosit timpul. Trebuie să gustăm tot ce viața ne-a oferit, să ne mulțumim cu puțin și să luptăm corect pentru ce ne dorim.


Un brad este frumos nu pentru că ascunde cadouri scumpe ci pentru că a fost decorat cu dragoste și liniște sufletească. O masă bogată este frumoasă atunci când este înconjurată cu oameni frumoși, oameni cu suflet curat, oameni care se iubesc.
De ce iubim Crăciunul? Pentru că am ajuns să ne rezumăm la puține sărbători pentru a petrece timp cu cei dragi.
Hai să credem din noi în Moș Crăciun, hai să scriem scrisori și să cântăm colinde ca altă dată! Să nu uităm de copilărie, să ne bucurăm lângă cine ne iubește și să iertăm pe cine ne-a rănit cândva!
Acesta este spiritul sărbătorilor de iarnă! 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie