miercuri, 25 iulie 2012

Gândurile unei femei IIVisele sunt atât de greu de îndeplinit .
Sunt nopți în care te privesc cum dormi și eu abia reușesc să mai respir . Nopți lungi , nopți nedormite , nopți calde în brațele tale , nopți pierdute .
Am căutat soluții , am căutat munți și noi scăpări , m-am întrebat cum pot face mai mult , cum pot îndeplini un vis imposibil .
Și parcă mă prăbușesc într-o groapă fără sfârșit atunci când puțini îmi spun că pot , puțini îmi spun că voi rezista până la sfârșit .
Nu am renunțat niciodată la cine și la ce mi-am dorit ; nu m-am abătut în fața unui obstacol și am încercat să descopăr noi soluții , noi drumuri , noi oameni , noi sentimente .
Mi-a fost frică . Mi-a fost teamă de consecințe . M-am zgâriat . M-am rătăcit printre amintiri și îndoieli . Și m-am ridicat .
Însă în seara asta mă simt din nou slăbită , dezamăgită de acei oameni în care am crezut , iubită de puțini și criticată de mulți .
Mi-au slăbit mâinile , mi s-au scurs ochii de atâtea lacrimi și sufletul parcă nu mai vrea .
Nu mai vrea să aibă încredere , nu mai vrea să dăruiască fără să primească măcar o vorbă dulce , nu mai vrea să găsească scuze , nu mai vrea să își amintească de cei care s-au dus fără nici un regret , de cei care au profitat și de ultima doză de fericire .
Privesc în ochii tăi și știu că mă iubești : cu bune și rele ai fost și ești mereu lângă mine .
Accepți zilele în care te învinovățesc degeba .
Accepți momentele în care am nevoie doar de susținere și multă încredere .
Accepți prietenii mei și viața mea .
Accepți dorințele mele .
Lupți cot la cot cu mine pentru visele mele care într-o noapte au devenit visele noastre .

marți, 24 iulie 2012

Sunt si eu un om .Sunt un om , un om cu multe defecte .
Aș vrea să pot spune că personalitatea și modul meu de a fi m-au ajutat mereu însă nu este adevărat . Sunt un mac ce se leagănă într-un câmp plin cu îndoieli , am o latură curată și o latură murdară , am gânduri bune și rele , îmi place soarele dar îmi plac și norii .
Când am dat de greu nu m-am lăsat învinsă : am renunțat la monotonia vieții și mi-am pus sufletul la încercare . Dacă am câștigat m-am simțit o luptătoare , dacă am pierdut m-am simțit amărâtă , greșită , nedreptățită , uitată de soartă ;
Nu întotdeauna am fost calmă , nu întotdeauna am iubit viața , nu întotdeauna am iertat . Am cunoscut oameni pe care i-am iubit prea puțin , i-am alungat din viața mea și apoi mi-am plâns de milă. Am cunoscut oameni pe care i-am mințit pentru că așa le era mai bine . Am cunoscut oameni de la care am învățat și bune și rele .
Sunt un om , merit respect !
Pentru că toți greșim : și tu , și el , și voi ! Ne dăm seama atunci când nu mai rămâne nimic de făcut și ne rămâne în buzunar doar un SCUZĂ-MĂ .
Sunt un om , merit iubire !
Pentru că am nevoie de iubire , de sentimente , de clipe tandre , de zâmbete , de îmbrățișări , de cei pe care îi îndrăgesc . Ce aș fi fără iubire ? Ce aș fi fară sentimente ? Un corp plimbăreț , o umbră în întuneric , o femeie fără inimă .luni, 23 iulie 2012

Caut prieteni ! Unde dau de ei ?Caut adevar , sustinere , incredere . Caut mereu și nu găsesc . 
Mă gândesc la oamenii care au făcut parte din viața mea și apoi au plecat pe alt drum .
 Mă gândesc la prieteniile tinereții , atunci când totul părea atât de ușor . 
O invitație la un suc , o plimbare prin parc , zâmbete și povestiri inocente . Iubiri inocente , critici fără sens și multe împăcări .
Prietenii de astăzi te invită la un suc doar pentru a se lăuda . Dacă nu ai telefonul scump , haine de firmă și alte obiecte fără rost nu ești ca ei . Nu ești ce vor . Nu meriți să stai cu ei . Din acest motiv te cheamă din când în când . 
Eu încă mai caut amiciții pure , fără bârfă , fără rautăți .
Și am câțiva prieteni de suflet acolo mereu lângă mine : puțini , însă cu ei îmi este cel mai bine! Mă simt eu , mă simt în siguranță , mă simt în largul meu , mă simt fericită , mă simt prietenă ! 
Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie