joi, 30 mai 2013

Nu înțeleg de ce nu mă iubești ...

Greșeala bărbaților? 
Se îndrăgostesc prea târziu, când sufletul femeii a luat deja foc și se zbate între flăcări și lacrimi.


Greșeala bărbaților? 
Deseori trebuie să îi îmbrățișezi pentru că din orgoliu sau lipsă de timp parcă evită brațele tale. Alergi în fiecare zi cu brațele deschise și la un moment dat obosești: strângi palmele, strângi sufletul și renunți. Când întorci spatele și saluți, atunci ei te vor căuta. Când spui nu și tratezi cu indiferență, atunci ei te vor căuta.

Mă întreb de ce n-ați învățat că apreciați femeia vieții voastre, de ce vă pasă de părerea tovarășilor și considerați vorbele noastre ca simplă abureală sau pur și simplu stres, de ce nu încercați să ne surprindenți, să ne ascultați mai mult, să ne susțineți și să ne judecați mai puțin?

De ce trebuie să plec ca tu să înțelegi că mă iubești, că într-adevăr sunt importantă și am un sens în viața ta? Eu nu ți-am spus să pleci, n-am avut nevoie să te văd plecând pentru a înțelege cât îmi ești de drag.

6 comentarii :

 1. Macar la voi realizeaza, dar cand el pleaca ea sare repede in bratele altuia pt ca are de unde sa aleaga... :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca stii ca te iubesc... daca stii ca esti importanta in viata mea....si cat sens ai ai....in viata mea... si cat sens dai vietii mele... daca tu spui ca ma iubesti , fara a avea nevoie sa pleci pentru a intelege aceasta... de ce alegi , totusi, sa pleci? De ce nu alegi sa imi arati ceea ce stii ca stiu... dar nu inteleg? Nu are logica, nu ? Dar ce ar cauta logica aici? Aici se vorbeste doar de inima ... de suflet... fara ratiune.. Instinctiv, poate, stii ca asa inteleg mai bine.... dar va fi... la timp? In acest timp? Poate doar Dumnezeu poate raspunde acestei intrebari.... daca va considera ca este util sa raspunda....
  Excelsior

  RăspundețiȘtergere
 3. M-a enervase nu îmi răspundea la telefon, am hotărât rapid i-au hainele și plec , când le strângeam mi-a spus "mi-ai acrit sufletul" am simțit ca nu pot sa respir...Am plecat, dar mi-a parut rău, nici nu puteam sa văd unde calc, cad am ajuns la ușă și l-am sunat sa deschidă , pur și simplu mia trântit în brațe în fata ușii hainele.după 1 an și o luna , credeam ca îl cunosc dar m-am înșelat ....ma îngenunchiat sufletește....Cine naiba mai crede în bărbați? Doamne!!! Cât mă făcut sa sufăr!

  RăspundețiȘtergere
 4. M-a enervase nu îmi răspundea la telefon, am hotărât rapid i-au hainele și plec , când le strângeam mi-a spus "mi-ai acrit sufletul" am simțit ca nu pot sa respir...Am plecat, dar mi-a parut rău, nici nu puteam sa văd unde calc, cad am ajuns la ușă și l-am sunat sa deschidă , pur și simplu mia trântit în brațe în fata ușii hainele.după 1 an și o luna , credeam ca îl cunosc dar m-am înșelat ....ma îngenunchiat sufletește....Cine naiba mai crede în bărbați? Doamne!!! Cât mă făcut sa sufăr!

  RăspundețiȘtergere
 5. M-a enervase nu îmi răspundea la telefon, am hotărât rapid i-au hainele și plec , când le strângeam mi-a spus "mi-ai acrit sufletul" am simțit ca nu pot sa respir...Am plecat, dar mi-a parut rău, nici nu puteam sa văd unde calc, cad am ajuns la ușă și l-am sunat sa deschidă , pur și simplu mia trântit în brațe în fata ușii hainele.după 1 an și o luna , credeam ca îl cunosc dar m-am înșelat ....ma îngenunchiat sufletește....Cine naiba mai crede în bărbați? Doamne!!! Cât mă făcut sa sufăr!

  RăspundețiȘtergere
 6. M-a enervase nu îmi răspundea la telefon, am hotărât rapid i-au hainele și plec , când le strângeam mi-a spus "mi-ai acrit sufletul" am simțit ca nu pot sa respir...Am plecat, dar mi-a parut rău, nici nu puteam sa văd unde calc, cad am ajuns la ușă și l-am sunat sa deschidă , pur și simplu mia trântit în brațe în fata ușii hainele.după 1 an și o luna , credeam ca îl cunosc dar m-am înșelat ....ma îngenunchiat sufletește....Cine naiba mai crede în bărbați? Doamne!!! Cât mă făcut sa sufăr!

  RăspundețiȘtergere

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie