miercuri, 5 iunie 2013

Dis de dimineață vreau să te iert


       Mi s-a spus că gândesc prea mult, că sufăr pentru cine nu merită, că am prea multă încredere în prieteni care sigur vor pleca la un moment dat, când voi da de greu.


       Cine îmi este prieten? Prieten adevărat este cel care te caută, cel care deși n-ați mai vorbit de luni întregi, se gândește la tine și te va refuza atunci când ai nevoie.
Prieten adevărat este cel care plânge cu tine dar reușește să te ridice de la pământ.
Prieten adevărat este cel care îți înțelege slăbiciunile, te apără în fața tuturor și te corectează când sunteți singuri.
Prietenia adevărată este ca o relație între frați și surori; prietenia adevărată este un cadou prețios pe care eu l-am primit cândva și l-am pierdut fără să-mi dau seama.
Un cadou care îmi lipsește. 
Certurile, discuțiile, zilele în care n-am vorbit, nu contează dacă îți pasă cu adevărat.

     Prietene, noi ne-am rătăcit dar aș vrea să știi că oricând m-ai suna, oricând ai avea nevoie, eu te voi ajuta pentru că m-am iertat, te-am iertat, am crescut și am învățat că oamenii importanți merită iertați.


Un comentariu :

  1. "Prietene, noi ne-am rătăcit dar aș vrea să știi că oricând m-ai suna, oricând ai avea nevoie, eu te voi ajuta pentru că m-am iertat, te-am iertat, am crescut și am învățat că oamenii importanți merită iertați."

    Foarte frumos spus! Asa este, oamenii importanti pentru noi, oamenii (inca) dragi sufletului nostru, merita iertati...dar pana cand? :)

    RăspundețiȘtergere

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie