luni, 24 iunie 2013

În timp

... am înțeles că nimeni nu-mi poate judeca defectele, nimeni nu mă poate trage la rost, doar eu știu de ce am ales pasiunea și m-am aruncat în brațele celor care n-au știut ce să facă cu atâta iubire.
N-au știut să prețuiască, n-au știut să asculte, să înțeleagă și să mă sprijine, mi-au călcat în picioare visele și s-au mirat când m-au văzut plecând.
Mi-a fost greu să recunosc că am greșit, mi-a fost greu să recunosc că am visat lucruri imposibile dar a trebuit să înfrunt adevărul când, pentru a mia oară, am căutat prin buzunare ș-am găsit doar promisiuni, vorbe și minciuni.

Lumea femeilor este o lume specială, sufletul unei femei trebuie atins cu grijă, ca o floare plăpândă în diminețile reci. Niciodată nu m-am ascuns după un bărbat, tătăl meu întotdeauna mi-a spus că trebuie să fiu o femeie puternică, independentă, ca să nu depind de ceilalți. Caracterul meu deseori m-a ajutat, alteori mi-a furat oameni dragi pe care i-am pierdut din dorința de a-i proteja prea mult.
În timp am înțeles că după fiecare căzătură pierd părți din mine, pierd încredere dar devin mai puternică.

Astăzi mă declar fericită pentru că am trăit fiecare zi ș-am ales întotdeauna cu sufletul. Mă declar fericită pentru că știu că în sufletul meu ascund ceva frumos, dorința de a iubi.

7 comentarii :

 1. Foarte frumos spus si scris!!! :) Ma bucur ca esti fericita!

  RăspundețiȘtergere
 2. "Lumea femeilor este o lume specială, sufletul unei femei trebuie atins cu grijă, ca o floare plăpândă în diminețile reci."
  Foarte frumos descrisa lumea femeilor! Un articol foarte frumos, la fel ca celelalte! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Cine a văzut speranţa, nu o mai uită. O caută sub toate cerurile şi printre toţi oamenii. Şi visează că într-o zi o va întâlni din nou, nu ştie unde, poate între ai săi. D(o)ar frica naşte poveşti. Frica de viaţă, de moarte, de mine, de tine. Frica de nimic, de vid, de golul care ne macină. Pentru asta nu avem nici vaccin, nici anticorpi, nici manipulatori. Doar Iubirea din oameni. Atât.

  RăspundețiȘtergere
 4. FELICITARI!
  Blogul dumneavoastra a primit o nominalizare pentru “A Bouquet Of Three Awards”. Pentru mai multe detalii, vizitati http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.ro/

  Felicitari si succes!

  RăspundețiȘtergere
 5. Dragă Maria,

  Te-am nominalizat pentru premiul A Bouquet of Three Awards, un premiu simbolic :) Aici găsești detalii - http://www.zgomotulgandului.com/2013/07/nominalizare-bouquet-of-three-awards.html

  O seară frumoasă!

  RăspundețiȘtergere
 6. Vă mulțumesc din suflet! Pupicei! Să aveți parte de fericire și sănătate!

  RăspundețiȘtergere

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie