vineri, 14 iunie 2013

Mama dragă
Am crescut pe lângă mama, am admirat-o când se pregătea pentru o petrecere, am admirat-o când se pregătea pentru muncă și îmi placea la nebunie să folosesc parfumurile ei preferate.
Când eram singura acasă, probam hainele ei și visam ca într-o zi să devin și eu o doamnă frumoasă, elegantă și sinceră, ca mama mea.
Am crescut pe lângă mama ș-am învățat ce înseamnă să fi un om diplomat, să asculți înainte de a vorbi, să ierți și să treci peste gesturi neplăcute dar să nu uiți, să zâmbești tuturor, să ajuți când nu ți se cere, să iubești ceea ce-ți place și să trăiești viața.
Mama întotdeauna a avut vise mari pentru mine, vise care la un moment dat mi se păreau imposibile, fie pentru că întotdeauna m-am simțit mult prea complicată, fie pentru că sunt o fire schimbătoare și deseori nu știu ce vreau.

Am crescut pe lângă mama și astăzi, când ne plimbăm pe stradă sau stăm de vorbă cu prieteni sau necunoscuți, ni se spune că avem același zâmbet, aceeași privire, același comportament.
În timp am înțeles cât sunt de norocoasă pentru că am avut parte de părinți tineri și Dumnezeu mi-a oferit o mamă, o amică și o soră.
Am crescut pe lângă mama, am învățat să mă iubesc datorită mamei mele care m-a făcut să înțeleg că sunt un om iubit și că acasă întotdeauna mă vor aștepta persoane care-mi vor binele, îndiferent de ce s-ar întâmpla.

Am crescut pe lângă mama și astăzi știu că prin munca ei, prin sacrificii și lacrimi, am devenit oglinda ei.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie