vineri, 16 august 2013

Doi, doi, doi


Viața înseamnă totul împărțit la doi. 
Înseamnă răsfăț, dragoste, tandrețe, surprize, lacrimi, îmbrățișări, zăpăceală, totul fără ordine.
Nu poți planifica când și de cine să te îndrăgosești. Poți încerca, poți spune că nu te vei mai lăsa prins, că această păcăleală dulce este pentru cei naivi. N-ai să reușești.
Când te aștepți mai puțin, te vezi îndrăgostit. Te vezi fericit, împlinit, complet, lin
iștit, respiri din dorința de a-ți bucura sufletul pereche, lupți împotriva mândriei tale și câștigă dragostea.
Nu te speria, este normal. Viața înseamnă doi. Doi înseamnă împreună, la bine și la greu. Tu glumeață, el serios. El glumeț, tu serioasă. Tu spontană, el calculat. Și așa mai departe.
Venim pe lume căutând iubire, vrem să ne îndrăgostim dar totul devine o surpriză, când ne așteptăm mai puțin ne dăm seama că suntem nesătui, că ne hrănim cu vorbe dulci, gesturi frumoase, nopți petrecute în doi, râsete și vise.


Când iubim, ne căutăm.

Când iubim, ne iertăm.
Când iubim, ne dorim.
Când iubim arătăm adevărata noastră natură, dorința de a proteja, de a lupta pentru un vis, pentru doi, pentru iubire.

Un comentariu :

  1. atat de frumos si de adevarat...multumesc pentru cadoul care l-am primit...merge direct in suflet....sunteti inzestrata cu harul scrisului..simplu, natural..dar mai mult, se simte ça vine dîn inima si e pentru suflete....sunteti minunata si va multumesc pentru fiecare emotie care o treziti in fiecare femeie care va citeste, o inima care retraieste emotii, si recunostiinta pentru ça impartiti cu noi, darul dvs....

    RăspundețiȘtergere

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie