joi, 31 octombrie 2013

Cunosc multe femei frumoase, crede-mă pe cuvânt.

Am ajuns la concluzia că bărbații adevărați pot fi cuceriți doar prin sinceritate, eleganță și educație. 
Un adevărat domn nu caută perfecțiunea, nu-și dorește o iubită cu un corp formidabil care-și etalează presupusa frumusețe pe sub nasul altora pretinzând cele mai scumpe cadouri. Frumusețea unei femei nu are unități de măsură.

O femeie este frumoasă când iubește, când mersul ei pe stradă se transformă într-un zbor printre nori. O femeie este frumoasă când crește și se maturizează, când învăță să-și accepte defectele, greșelile și slăbiciunile. O femeie este frumoasă prin trăsăturile care o deosebesc de celelalte doamne; este frumoasă pentru acele kilograme în plus, ascunse cu mare grijă sub o haină modestă și de clasă. Are un zâmbet strălucitor care izgonește orice defect, te face să uiți, te face să plutești, te face să te îndrăgostești.
O femeie este frumoasă prin inocență, prin dorința ei de a transforma tot răul în bine, prin credință, pentru că iubește fiecare anotimp, pentru că îi este de ajuns o mică speranță pentru a transforma un cort într-un palat.

5 comentarii :

 1. "chilograme" ?!? Serios?

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cunosc mii de femei, de toate varstele si toate aspectele fizice, dar toate, absolut toate au cate ceva special.
  Nu exista femeie anonima, fiecare dintre ele este speciala.

  RăspundețiȘtergere
 3. Orice femeie are "ceva" frumos...frumusetea consta in atitudine si ...

  RăspundețiȘtergere
 4. Cred ca orice femeie are ceva frumos si e atragatoare, prin felul ei de-a fii, prin felul in care se comporta,prin felul in care iti zambeste....... Desigur si aspectul fizic e important, dar cand bati moneda doar pe aspectul fizic, s-ar putea sa ai de pierdut! Pentru un barbat, naturaletea, feminitatea, eleganta, sunt calitatile pe care le apreciaza la o femeie!

  RăspundețiȘtergere

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie