sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Jurnal de dimineață


Când iubești un om, îl sprijini, îi asculți dorințele, îi hrănești speranțele și încerci să-l ajuți cum poți.
Când iubești un om, iubit sau prieten, nu-l judeci, nu-l tragi la socoteală, încerci să-l înțelegi și să-l corectezi. Nu vei încerca să-l schimbi sau să-l faci de râs în fața prietenilor. Nu vei pune pe masă griji sau secrete ascunse sub apropo-uri deplasate.
Când iubești un om, devii incert și firav, pentru că te simți legat și orice s-ar întâmpla, te simți responsabil, te simți puternic și realizezi că fericirea trebuie protejată și întreținută.

Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc un basm; mama întotdeauna a avut multe prietene, așa că am crescut printre tot felul de povestiri. Trăiri frumoase, trăiri neplăcute, povești de dragoste trăite în taină sau afișate oriunde și oricum.
Nu există cuplul perfect; există cuplul potrivit. Să ne înțelegem din priviri, să uităm supărarea peste noapte, să ne retragem într-o lume a noastră, să ne bucurăm de clipele împreună, să fim doi opuși care au decis să se unească pentru a face ceva frumos.
Domnișoarelor, îndrăgostiți-vă de cei care vă respectă cu adevărat și nu vă trageți sufletul la răspundere: iubim fără motiv, din dragoste facem nebunii. Dragostea este ca un război: justifică mijloacele. Bărbatul potrivit trebuie să vă respecte, să vă înțeleagă, să aibă timp pentru a vă asculta, să aibă timp pentru o plimbare, să vă surprindă cu un trandafir într-o zi normală, să vă sărute fruntea, să vă fie iubit, prieten și frate.
Dragostea nu înseamnă perfect, înseamnă fericire.
Când iubești, te pierzi în ochii persoanei iubite.

4 comentarii :

 1. Dar ce te faci când îl iubești și în același timp îl urăști?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oricine te-a facut sa il urasti, nu merita iubirea ta. Move on!

   Ștergere
  2. Dragostea e un sentiment complex, il iubesti ptr ca il urasti si il urasti ptr ca il iubesti.

   Ștergere
  3. De la dragoste la ura e doar un pas ,depinde de tine si numai de tine daca vrei ca ura sa ia locul dragostei sau mai bine dragostea sa ia locul urei ....raspunsul ti-l da inima ta !

   Ștergere

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie