duminică, 22 decembrie 2013

Diferențe...
Dintre noi doi, aș vrea să fiu eu cea care pleacă și te lasă singur, cea care nu-ți răspunde la telefon, cea care te lasă să te îngrijorezi, cea care are nevoie de liniște pentru a se descărca de nervi, cea care îți spune că ești un deranj, cea care te ignoră și te bagă în seamă când are chef, cea care se distrează cu prietenii deși abia ne-am certat.
Între noi doi există un ocean plin cu "eu pot" și "tu nu". Un ocean în care eu mă pierd și tu găsești întotdeauna o scăpare. Dintre noi doi, aș vrea să fiu eu cea puternică și tu cel sensibil; aș vrea să plâng mai puțin și să-ți mai refuz câte o îmbrățișare. Să reușesc să rămân supărată, să nu-ți zâmbesc imediat. Să reușesc să par nepăsătoare, să te întrebi dacă m-ai pierdut și să-ți fie teamă de un viitor fără mine.
Vezi tu, împotriva acestor gânduri lupt zilnic, eu sunt un suflet de femeie, nu-mi este frică, aș pierde orice, m-aș lovi și m-aș ridica pentru o clipă de fericire.


6 comentarii :

 1. Accesati flysky.ro!Veti gasi aici o multime de variante ieftine de zbor!Eu am cumparat si am fost foarte multumita!

  RăspundețiȘtergere
 2. Un articol atat de scurt, si totusi la subiect! Foarte bine punctat, imi place articolul!

  RăspundețiȘtergere
 3. As vrea sa treacă mai repede un an...sa uit de tine,încă nu judec corect...Vreau sa uit ca visam sa trăiesc alături de tine,vezi tu...E dureros sa afli ca în final , am iubit numai eu, judecând după mine ? Da , am iubit și ce ? Nu sânt nici prima , nici ultima femeie de care s-a folosit un barbat...E dureros când afli....dar poate cu timpul mă voi întări...Acum judec cu inima...Va veni.... o zi ,
  când voi judeca ca el...Cu mintea !

  RăspundețiȘtergere
 4. As vrea sa treacă mai repede un an...sa uit de tine,încă nu judec corect...Vreau sa uit ca visam sa trăiesc alături de tine,vezi tu...E dureros sa afli ca în final , am iubit numai eu, judecând după mine ? Da , am iubit și ce ? Nu sânt nici prima , nici ultima femeie de care s-a folosit un barbat...E dureros când afli....dar poate cu timpul mă voi întări...Acum judec cu inima...Va veni.... o zi ,
  când voi judeca ca el...Cu mintea !

  RăspundețiȘtergere
 5. Si mie mi se pare extrem de interesant ce ai scris, este scurt intradevar dar la subiect. Astept si altele la fel de interesante.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ceea ce scri e foarte încurajator !

  RăspundețiȘtergere

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie