luni, 7 ianuarie 2013

Visele noastre


Când ai un vis, luptă! Amintește-ți că nu te poți bucura de succes când nu ai cu cine să-l savurezi.
Amintește-ți că în orice vis trebuie să existe omenie și prietenie. Să nu-ți părăsești trecutul, să nu arunci cu noroi în grădina plină cu flori, acolo unde înainte de jucai.
Fiecare om are un vis. Am cunoscut oameni care visau departe, își doreau lucruri mărețe și au decis în scurt timp să sacrifice lucrurile mici pentru succes. Fericirea n-a durat prea mult și s-au trezit singuri pe pământ, fără susținere și iubire. Cu buzunarele pline cu bani, au înțeles că nu poți cumpăra familia, prietenii sau sinceritatea. Și-au îndeplinit un vis dar au pierdut amintiri, clipe frumoase, sărbători lângă cei dragi și îmbrățișări.
Prin parcul vieții am întâlnit îngeri fără aripi, oameni care au renunțat la vise proprii pentru familie, pentru siguranța zilei de mâine, pentru un viitor mai bun. Cu mâini obosite și degereate, au muncit și au reușit să obțină respectul celorlalți. S-au mulțumit cu puțin, s-au trezit în fiecare dimineață și au plecat la drum. Din când în când treceau pe lângă visele lor, le admirau, le doreau și înțelegeau că viața te pune să alegi.
Visele sunt niște condimente - trebuie să le dozezi.
Să simți aroma piperului, să simți gustul mâncării.
Să nu exagerezi, să nu întreci măsura.
Să-ți dorești mai mult, să nu uiți de unde ai plecat.
Să dovedești că poți, să te întorci acasă și să-ți
 îmbrățișezi mama.
Să călătorești, să rămâi cu picioarele pe pământ.


Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie