miercuri, 5 iunie 2013

Dis de dimineață vreau să te iert


       Mi s-a spus că gândesc prea mult, că sufăr pentru cine nu merită, că am prea multă încredere în prieteni care sigur vor pleca la un moment dat, când voi da de greu.


       Cine îmi este prieten? Prieten adevărat este cel care te caută, cel care deși n-ați mai vorbit de luni întregi, se gândește la tine și te va refuza atunci când ai nevoie.
Prieten adevărat este cel care plânge cu tine dar reușește să te ridice de la pământ.
Prieten adevărat este cel care îți înțelege slăbiciunile, te apără în fața tuturor și te corectează când sunteți singuri.
Prietenia adevărată este ca o relație între frați și surori; prietenia adevărată este un cadou prețios pe care eu l-am primit cândva și l-am pierdut fără să-mi dau seama.
Un cadou care îmi lipsește. 
Certurile, discuțiile, zilele în care n-am vorbit, nu contează dacă îți pasă cu adevărat.

     Prietene, noi ne-am rătăcit dar aș vrea să știi că oricând m-ai suna, oricând ai avea nevoie, eu te voi ajuta pentru că m-am iertat, te-am iertat, am crescut și am învățat că oamenii importanți merită iertați.


marți, 4 iunie 2013

Gânduri simple

Sunt momente în care gândești prea mult, încerci să înțelegi purtările altora, încerci să-i mulțumești pe toți și nu reușești.
Sunt momente în care decizi să ai grijă de sufletul tău și descoperi că există în jurul tău persoane care îți vor binele, care se mulțumesc cu zâmbetul tău.
Sunt momente în care înțelegi, o dată pentru totdeauna, cine te iubește și cine profită. Nu vrei să accepți adevărul deși știi că n-ai de ales, încă o dată trebuie să te mulțumești cu simple amintiri, să lași totul în urma ta fără păreri de rău.Au fost zile în care mi-am reproșat că am iubit prea mult, că m-am dăruit deși n-am fost dorită, că am iertat deși meritam altceva.
Apoi am înțeles că mi-am ascultat inima și mi-am iertat sufletul, mi-am iertat greșelile, mi-am iertat trecutul.
N-am să-mi judec faptele, pentru că sunt o parte din mine.
N-am să plâng peste trecut, sunt rezultatul greșelilor.
N-am să pretind ce nu mi se poate da, am să înțeleg că deseori sunt mult prea pretențioasă.

Am să iubesc, am să mă iubesc, am să înțeleg, am să visez cu ochii deschiși și voi păstra picioarele pe pământ.

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie