marți, 18 iunie 2013

Cheia către sufletul meu

La sufletul unei femei ajungi ușor pentru că așa suntem noi, ne mulțumim cu gesturi mici, cu vorbe dulci.
O cucerești prin priviri, îmbrățișări și fapte.
Am întâlnit bărbați care, deși au găsit calea către inima persoanei iubite, n-au reușit să rămână. Au bătut la ușa sufletului, au deschis-o dar apoi s-au pierdut printre promisiuni și comportamente deloc sincere.
Au fost iubiți și au renunțat la tot pentru aventuri trecătoare, au pretins imposibilul reproșând și țipând, au uitat să mulțumească vieții, au uitat să iubească ceea ce aveau pentru că erau ocupați cu lucruri noi, cu noi provocări.

Domnilor, sufletul unei femei este un cufăr și deseori, după ce ați primit cheia norocoasă, o pierdeți pe noptiera altora, printre documente, pe birouri sau prin mașini. Apoi o căutați când este prea târziu pentru că, în nopțile în care erați plecați sau în momentele în care pur și simplu ați ales altceva, iala s-a schimbat.
Așa că fiți atenți, apreciați ceea ce aveți, altfel veți rămâne în fața ușii cu o cheie care deschide ușa către trecut, prezentul și viitorul se vor deschide cu o altă cheie, cheia speranței.

luni, 17 iunie 2013

Vara inimii

Astăzi, după mult timp, în sufletul meu este vară. Vara inimii, împodobită cu speranța, încredere, optimism și multă dragoste.
Am aruncat tot ce era în plus, am renunțat la păreri de rău, la gânduri negative.
Astăzi mă iubesc așa cum sunt pentru că cum aș putea pretinde dragostea altora atâta timp cât nu mă accept așa cum sunt, atâta timp cât cred că nu merit mai mult?
A sosit vara, vara mea. A sosit momentul iubirii, seri petrecute în doi, marea și soarele, plimbări mână de mână, emoții și așteptări.
Cred că vara este cel mai frumos anotimp; cred că vara sosește când ne așteptăm mai puțin. Sufletul trebuie să se simtă pregătit, să îmbrățișeze soarele iubirii, să renunțe la frigul dezamăgirilor, să renunțe la lacrimile trecutului care fac parte din trecut și să se bucure de prezent.


Este vara mea, o știu, o simt.
Este vară, iubesc. ヅ


Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie