luni, 24 iunie 2013

În timp

... am înțeles că nimeni nu-mi poate judeca defectele, nimeni nu mă poate trage la rost, doar eu știu de ce am ales pasiunea și m-am aruncat în brațele celor care n-au știut ce să facă cu atâta iubire.
N-au știut să prețuiască, n-au știut să asculte, să înțeleagă și să mă sprijine, mi-au călcat în picioare visele și s-au mirat când m-au văzut plecând.
Mi-a fost greu să recunosc că am greșit, mi-a fost greu să recunosc că am visat lucruri imposibile dar a trebuit să înfrunt adevărul când, pentru a mia oară, am căutat prin buzunare ș-am găsit doar promisiuni, vorbe și minciuni.

Lumea femeilor este o lume specială, sufletul unei femei trebuie atins cu grijă, ca o floare plăpândă în diminețile reci. Niciodată nu m-am ascuns după un bărbat, tătăl meu întotdeauna mi-a spus că trebuie să fiu o femeie puternică, independentă, ca să nu depind de ceilalți. Caracterul meu deseori m-a ajutat, alteori mi-a furat oameni dragi pe care i-am pierdut din dorința de a-i proteja prea mult.
În timp am înțeles că după fiecare căzătură pierd părți din mine, pierd încredere dar devin mai puternică.

Astăzi mă declar fericită pentru că am trăit fiecare zi ș-am ales întotdeauna cu sufletul. Mă declar fericită pentru că știu că în sufletul meu ascund ceva frumos, dorința de a iubi.

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie