sâmbătă, 3 august 2013

Despre ea


Aggiungi didascalia


Ce poți face pentru o femeie? 
Să o faci fericită, să o iubești cu adevărat, să-i faci sufletul să râdă, să o surprinzi în fiecare zi și să-i alungi supărările.

Ce va face ea pentru tine? 
Te va proteja, te va iubi, te va căuta, te va îmbrățișa când îți este greu, se va îngrijora pentru tine, va învăța lucruri noi pentru o viață mai bună în doi, te va asculta, va încerca să te ierte, va plânge pentru că te iubește. 

Ea va râde când sunteți în public dar va ascunde lacrimile când ajungeți acasă.
Ea ți se pare puternică deși are sufletul obosit și confuz.
Ea are un dar de la Dumnezeu: să fie de neînvins atunci când iubește. Și renunță la tot din iubire, ar renunța și la oxigen pentru o îmbrățișare.
Ea are un defect: când se îndrăgostește, se pierde printre vise și luptă cu morile de vânt pentru a te face fericit
.

Suntem facuti din dragosteCând te aștepți mai puțin, când viața vrea să te surprindă, destinul te face să cunoști oameni frumoși și speciali.
Sunt acei oameni care pătrund în sufletul tău prin mici crăpături, se strecoară printre răni și cicatrici pentru a te face s
ă zâmbești. Oameni care reușesc să încălzească o inimă rece, persoane care nu pretind, pur și simplu vor să te vadă fericit/ă.
Tu, după atâta timp petrecut departe de toți, nu știi ce să faci cu atâta iubire, încerci să alungi tot ce este frumos pentru că îți este teamă.

Când te aștepți mai puțin, înveți din nou să iubești, să ierți și să speri. Totul se întâmplă fără să vrei, fără să-ți dorești și te vezi nevoit să o faci atâta timp cât ești înconjurat de sinceritate și sprijin. Te vezi nevoit să mergi înainte pentru că privești în jur și prinzi curaj. Te vezi nevoit să iubești pentru că este cel mai minunat sentiment, cel mai dulce adevăr.

Să înveți târziu mersul pe bicicletăNu sunt un om perfect, dar sunt un om sincer.
Se mai întâmplă să greșesc, să am nevoie de puțin răgaz, să am nevoie de timp petrecut în singurătate. 
Am zile bune, am zile mohorâte, am momente în care aș plânge, am momente în care mă simt d
e neînvins. Mai sunt și zile în care mi se pare că am ales drumul greșit, că poate când trebuia să alerg am mers prea încet, că poate la un moment dat am dat prea mult și m-am mulțumit cu prea puțin, că am pierdut ani așteptând o schimbare. 


Întreaga noastră viață depinde de alegerile noastre. Pe cine iubim, pe cine așteptăm, pe cine iertăm, pe cine rănim, pe cine îmbrățișăm, care ne sunt prietenii, pe cine alungăm din viața noastră. Fiecare alegere schimbă ziua de mâine. Fiecare schimbare de drum înseamnă mister, noutate și mult risc.
Deseori ne simțim pregătiți pentru a risca, alteori parcă este mai bine așa, să ne bucurăm de ce este sigur.
Am avut și am momente în care simt că nu mai pot, că lanțul bicicletei mele a căzut rupt și pedalez în gol. Am impresia că alerg dar prea încet, că nu voi atinge orizontul dorit.
Durează cinci, zece minute. Durează o zi, două. Apoi realizez că depinde de mine. Depinde de voința mea, de cât de mult insist, de cât de mult îmi doresc ca visul meu să se realizeze.
Am încetat să mai privesc în jur, să caut scuze și să aștept un mic ajutor. Am încetat să am păreri de rău.
Acum pedalez cât pot eu de tare pentru că depinde de mine. Cu o pauză din când în când, fără grabă, voi ajunge unde îmi doresc.
Vom ajunge unde ne dorim, trebuie doar să cumpărăm o bicicletă bună și să pedalăm, să mergem înainte. Nu contează viteza, TU mergi înainte.

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie