sâmbătă, 26 mai 2012

Fără să vrem , se mai întâmplă să rănim persoanele din jurul nostru. O facem fără să ne dăm seama , prin mici gesturi sau vorbe aruncate fără rost .
Deseori răspundem în grabă celor dragi , nu dăm prea multe explicații din lipsă de timp sau pentru că ne considerăm atât de independenți încât nimeni nu ne poate întrerupe .
Sufletul are nevoie de odihnă pentru că petrece majoritatea timpului iubind , urând , așteptând , sperând și reproșând . 
Și acest timp ne este necasar pentru a înțelege că siguranța zilei de mâine este doar o iluzie pe care am inventat-o deși nu ținem nimic sigur în palme . ©

Cu mâinile poți face lucruri mărunte dar pline cu iubire .
Cu mâinile poți mângâia un chip obosit .
Cu mâinile poți șterge lacrimile omului iubit .
Cu mâinile poți vindeca rana unui om rănit .
Cu mâinile poți cânta o dulce melodie .
Cu mâinile poți uda o floare .
Cu mâinile poți ridica o persoană de la pământ .
Cu mâinile poți desena .
Cu mâinile poți scrie poezii despre iubire .

Bunica , cel mai dulce glas . Bomboanele ei sunt cele mai bune , deși mereu au fost ieftine . Îmi amintesc cu drag diminețile în care , deși nu vroia să mă trezească , abia aștepta să petrecem timpul împreună . Și parcă mâncarea avea un secret special : multe dimineți petrecute lângă ea m-au făcut să înțeleg că iubirea adevărată are un ingredient secret pe care cu toți îl descoperim la un moment dat . 


Maria T.

Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie