luni, 19 august 2013

Gânduri pentru tine ...

N-am vrut să mă îndrăgostesc atât de mult, n-am vrut să mai mă pierd în brațele altui bărbat pentru că sufletul îmi era prea obosit, prea trist, prea sensibil. N-am vrut și s-a întâmplat. Fără să vreau, a fost minunat. Sufleul meu te aștepta și a trebuit să treacă prin mult frig.
Dansează cu mine, ia-mă cu tine, du-mă unde vrei, strânge-mă în brațe, sărută-mi fruntea pentru că tu ești fericirea pentru mine.
Când sunt cu tine, respir dragoste, mă hrănesc cu șoate și sărutări dulci, cred în mine, cred în noi. Prin tine am învățat să-mi iubesc defectele, să mă simt femeie, să fiu mai impulsivă, să mă las purtată de val, să dansez cu slăbiciunile și să le transform în calități.


Este bine așa, să fim noi doi, să ascundem dragostea, să o păstrăm doar pentru noi. Cu tine totul este diferit. Un tango senzual, o teamă de a ne pierde deși zilnic ne regăsim. Dragostea se bazează pe regăsire. Să ne căutăm în fiecare zi printre griji și probleme, printre discuții și împăcări.
Dragostea adevărată nu trebuie lăudată, trebuie trăită din plin.
Să ai acel sentiment egoist, să te săruți doar când sunteți voi doi, să te bucuri doar tu și sufletul pereche de fericirea care vă încălzește sufletul, să vă bucurați de fiecare anotimp, fiecare atingere să vă aducă aminte de prima întâlnire, să împărțiți totul în doi, să nu rămână rest pentru nimeni altcineva.
Dragostea adevărată trebuie protejată de invidia celorlalți, trebuie îngrijită și hrănită cu sinceritate și respect.

Hai să dansăm pe o scenă doar a noastră, să ne facem loc printre ceilalți, să ne luăm în brațe, să ne ținem strânși, să ne privim în ochi. Un pas la stânga, eu te urmez. Un pas la dreapta, eu sunt aici. Picăm jos, eu te urmez. Ne ridicăm, eu sunt aici. Să ne mișcăm lent, să gustăm din iubire, să simțim muzica, să fiu doar eu cu tine, restul un decor în care vreau să construim un viitor.


Mergi sus!
Copyright © Eu sunt femeie